Ce sunt şi cum funcţionează dispozitivele FuelMax?

Dispozitivul Super FuelMax este un rezonator de frecvenţe magnetice. Prin intermediul super-conductorilor săi de Neodymium, generează o frecvenţă specifică de rezonanţă, care atunci când este instalat pe ţeava de alimentare cu combustibil, va desface lanţurile de hidrocarburi din combustibilul în trecere. Atunci când moleculele de combustibil sunt expuse rezonanţei create de Neodymium-ul din dispozitivul Super FuelMax, arderea combustibilului devine mult mai eficientă. După ce trec prin dispozitivul FuelMax, lanţurile/catenele de hidrocarburi din combustibil sunt fracţionate în bucăţi mai mici prin rezonanţă, astfel încat acum moleculele de combustibil încărcate pozitiv atrag aerul mărind coeficientul de oxidare. Rezultatul este o ardere mai bună, ceea ce în final reduce consumul de carburant şi emisiile de gaze.
Dispozitivul Super FuelMAX conţine 2 super conductori din Neodymium (folosit în lume la cei mai buni conductori ). Conductorii sunt fabricaţi cu precizie deosebită având rezonanţa reglată şi sunt garantaţi pe viaţă.Coeficientul superior de combustie reprezintă cauza tuturor efectelor benefice ale acestei tehnologii. Aceiaşi cantitate de combustibil, printr-o ardere mai completă, va determina, desigur, un consum redus de combustibil.

Motorul dumneavoastră costruieşte depozite de carbon/calamină din cauza arderii incomplete.
Molecule care sunt neomogene se găsesc atât în benzină cât şi în motorină, pe măsură ce aceste molecule se aglomereazã (proprietatea carbonului de a forma lanţuri moleculare) unele molecule sunt izolate în timpul arderii, aerul nu poate să ajungă la aceste molecule şi ele nu ard în totalitate. În schimb ele sunt eliminate în atmosferă sau reţinute ca şi depozite de carburi/calamină în motorul dvs. Dispozitivul FuelMax desface efectiv aglomerările de molecule şi astfel aerul, care era blocat să penetreze aceste conglomeraţii de molecule poate acum să ajungă la fiecare moleculă în parte şi are loc astfel o ardere completă


AVERTISMENT
Creşterea numărului de kilometri parcurşi (economia de combustibil) depinde de întreţinerea vehiculului dvs. Vehiculul trebuie să fie îngrijit şi întreţinut în maniera în care constructorul o recomandă pentru a obţine o creştere cât mai mare a kilometrilor parcurşi. Aceasta include un service corect al sistemelor de aprindere, al sistemului de alimentare cu combustibil, al filtrelor de combustibil, al filtrului de aer, filtrului de ulei şi al uleiului de motor recomandat pentru vehiculul dvs.