Impresii de la clienţi.

25 Iunie 2001 - Las Vegas, Nevada – Expoziţia internaţională a camioane Davis Trucking, LLC şi International Research and Development, San Diego, California, au anunţat că un test în condiţii reale de trafic cu dispozitivul SUPER FUELMAX a produs, în medie, o creştere de până la 23 % a kilometrajului parcurs.
Vehicolele de la compania Davis Trucking, care sunt dotate cu motoare de 455 CP, au fost testate pe ruta lor obişnuită de 7200 km de servici continuu.
Gary Davis, preşedintele companiei Davis Trucking, LLC a spus: „ cifrele sunt, de fapt, uimitoare, obţinerea unei astfel de îmbunătăţiri îşi plăteşte toţi banii încă din prima săptămână. Obţinem o călătorie în plus la LA cu aceeaşi cantitate de combustibil.”


20 Septembrie 2001
Gipo Motors (Distribuitor Mercedes & Jeep Cherokee) a încheiat testele pe un Grand Cherokee, rezultatul a fost o reducere de
27.68 % combustibil, în timp ce gazele toxice au fost reduse de la 65 la 55 şi testul de CO de la 0.01 % la 0.00 %. Acest distribuitor va instala dispozitivul SUPER FUELMAX pe toate maşinile Grand Cherokee noi vândute. Directorul companiei foloseşte dispozitivul SUPER FUELMAX pe maşina proprie şi până acum a obţinut în jur de 30 % economisire a combustibilului pe lângă un motor cu performanţe mult mai bune.”

Judi P. Pangescu, Jakarta


August, 2000
Am numit azi un distribuitor pentru statul Gujaret din India de Vest. Directorul acestei companii, după ce a folosit Super FuelMax pe maşinile lui Premier NE 118, a fost uimit de reducerea de
25 % obţinută. El numeşte dispozitivul Super FuelMax o „minune”. – INDIA


"Efectul dispozitivului asupra consumului de combustibil este absolut remarcabil." - J.E Security


"Am obţinut o creştere substanţială a numarului de kilometri parcurşi." - Bob Spencer - BS&T Motors (Land Rover & Mitsubishi)


"Obţin mai bine de 80km parcurşi în plus la fiecare plin. Este minunat!" - Nikolas Sealy (proprietar Subaru)