Dr. Robert Kane - Inventatorul Produselor MAX

Dr. Robert Kane şi-a devotat cariera şi experienţa dezvoltând produse disponibile cumpărătorilor care să influenţeze pozitiv mediul înconjurător. În căutarea sa de a reduce poluarea aerului el a inventat şi a obţinut patentul pentru produsul Super FuelMax. A inventat produsul original FuelMax în urmă cu 10 ani.
A obţinut un mare succes oriunde în lume a distribuit aceste prosuse, adică în peste 100 de ţări.
Recunoaşterea naţională a doctorului Kane a venit la vârsta fragedă de 18 ani când
a obţinut patentul original pentru page-rele radio, pe care mulţi dintre noi le purtăm în fiecare zi în buzunar. Şi-a continuat studiile în Teoria Magnetismului (American Journal of Physics) şi în Cuplarea Vectorilor Unghiulari Momentani. Şi-a luat doctoratul în Fizică la Universitatea din Minnesota în 1974.
De atunci i s-au premiat variate invenţii în fizica Particulelor Uşoare şi a Radiaţiilor cu Frecvenţe Discrete.
Incluse in experienta profesionala a Dr. Robert Kane sunt:
Consilier la NASA - Departamentul Aparare, Motorola şi Academia Nationala de Stiinte.


I-au trebuit ani de zile să dezvolte acest nou şi uimitor produs de calitate, de pe urma căruia noi toţi vom beneficia.


Dr. Kane dezvolta teoria câştigătorilor Premiului Nobel


În 1952, Dr. Felix Block de la Universitatea Stanford şi Dr. Edward Purcell de la Universitatea Harvard au câştigat Premiul Nobel pentru munca lor în domeniul rezonanţei magnetice iar în 1977 Van Vleck a obţinut Premiul Nobel în fizică împreună cu Sir Neville Mott şi Philip Anderson „ pentru "cercetările lor teoretice fundamentale asupra structurii electronice a sistemelor magnetice şi dezordonate”". După aceea, Dr. Kane a fost creditat cu extinderea teoriei lor asupra rezonanţei magnetice introducând Neodymium ca un catalizator pentru alinierea lanţurilor de hidrocarburi din combustibili. Aceşti şase respectaţi oameni de ştiinţă au demonstrat că forţele magnetice pot afecta structura moleculară.